Enkelt att hyra

Home / Enkelt att hyra

Behöver du mer plats?

Vi har förrådet för dig eller ditt företag. Förråden finns i storlekarna 2,5 till 18 kvm. Alla förråden är i markplan, lättillgängliga, torra, rena, insynsskyddade, larmade och övervakade för enkel och säker förvaring.

Du skriver kontrakt

Du tar med dig en giltig ID-handling vid tecknandet. Vi utför därefter en sedvanlig kreditprövning. Första månaden tillkommer 200 kr för en egen låscylinder och passertagg. Med personliga nycklar och passertagg kommer du nu in i anläggningen alla veckans dagar mellan 6.00 – 22.00 året om.

Inflyttning i förrådet

Du kan nu magasinera dina möbler, kläder och prylar mm. Tänk på att plasta in textilier, mattor, kläder mm. Detta för din och andras säkerhet mot ohyra. Vi säljer packmaterial för inplastning och flyttlådor i vår butik. Vid inflyttningen har vi säckkärror, palldragare och vagnar för att underlätta en enkel och bekväm magasinering.

Uppsägning

Du behåller förrådet så länge du vill och har behov. När du vill säga upp ditt förråd, så gör du det senast den 15:e samma månad om du vill ha avslut vid månadsskiftet. Uppsägningen vill vi ha skriftligen via post eller e-post.